Hamarosan itt a szülinapi hét

Július 29-én a szerver ötödik születésnapját ünnepeljük! Idén sem kell beérnetek egy nappal, ugyanis a hagyományokhoz híven egy egész hetes (07.29-08.04) eventsorozattal ünnepeljük meg a ProPhoenix szülinapját.

Az eventsorozat során folyamatosan szerezhettek Szülinapi Érmét, amit a limitált Szülinapi Szett darabjaira, vagy akár az eposzi ritkaságú Sárkánytojásra is beválthattok!

Ízelítő a várható eventekből:

  • Torta event  – Minden nap 2x megrendezzük a hagyományos szülinapi eventet, amelyen minden célbaérő játékos érmét kap.
  • A nap [napi] eventje – Minden nap az egyik napi event végén a megszokott nyeremények mellett egy érme is vár.
  • Szavazás szülinapi érmékért – A héten a megszokott jutalmon felül Szülinapi Érme üti a markát mindenkinek, aki mindhárom szavazós oldalon szavaz a szerverre. Ha ez nem lenne elég, minden 20. szavazatnál egy Pinyáta jelenik meg a spawnon, értékes jutalmakat dobálva mindenkinek, aki megüti
  • Küldetéssorozat – Minden nap 9 új küldetés várja a kalandozni várókat, melyek teljesítésével naponta akár 22 Érmét is szerezhettek. A spawnon, az event pavilonnál találjátok a Küldetés NPC-t, akinél felvehetők a küldetések. A beváltót szintén itt találjátok.
  • Event Mester – Minden 12 órában egy véletlenszerűen kiválasztott napi eventet kínál fel teljesítésre az event teljesítéséért nehézségtől függően Event pont jár, ami szülinapi érmére váltható.
  • Kincskereső – Természetesen nem maradhat el a várva várt Kincskereső sem, várunk mindenkit sok szeretettel Augusztus 4-én, 18:30-tól.

Ünnepeld velünk te is a szerver születésnapját! Ilyen ajándéközön csak egyszer van egy évben!

Posted in Szerver infó.