Survival szerver

Survival szerverünket a hagyományos túlélő szerverek alapjaira építettük fel, kiegészítve jó néhány szokásosnak nem mondható játékelemmel. Mint minden jó túlélő szerveren, nálunk is fontos eleme a játéknak a kereskedelem, ami által a játékosok a ritkább tárgyakat adhatnak-vehetnek egymás között. Mindezt megtehetik ládaboltok létrehozásával, vagy az aukciósházon keresztül. Természetesen szerverünkön elérhető egy bolt, ahol az általánosabb tárgyak korlátlan számban vásárolhatók meg, azonban az értékesebb tárgyakat csak játékostársaiktól tudják beszerezni.

MysticVild és Telekvilág

Építkezésre, gazdálkodásra a megszokott világon felül lehetőség van a telekvilágban is.

További játékmenet kiegészítések

Italfőzés

A szerveren lehetőség van különböző italokat és szeszesitalokat főzni, eladni és fogyasztani, így bárki alapíthat kocsmát, ital nagykert, vagy ellátogathat egy bárba a baráti társasággal. Vigyázni kell: a túlzott alkoholfogyasztás nem várt következményekkel járhat.

Spawnerek

Az alap játéktól eltérően lehetőség van a mobspawnereket begyűjteni a világból, így könnyebben készíthetők nagyobb mobfarmok, mind zsákmány, mind xp gyűjtés céljából. Az értékes spawnerek általában jó cserealapot jelentenek, így semmiképpen nem érdemes őket otthagyni, ha belefutsz egybe a vadonban.

LuckyBlock

A népszerű LuckyBlock elérhető szerverünkön is, egyedi nyereményekkel!

Petek

Örökbefogadhatsz kisállatokat, vagy mobokat, amelyek hű társaid lesznek a játékban. Különböző képességeket fejleszthetsz ki nekik, amikkel segítségedre lesznek a játékmenet legkülönbözőbb területein.

McMMO

A játék során különböző tevékenységeket végezhetsz: bányászás, favágás, farmolás, stb. Nem lenne nagyszerű, ha az idő előrehaladtával egyre hatékonyabban tudnád ezeket a tevékenységeket végezni? Pontosan ezt tudja az McMMO: folyamatosan fejlesztheted képességeid, ezáltal több és több zsákmányhoz jutsz a mindennapi tevékenységeid során.

Redstone szerkezetek

Számos redstone szerkezet teszi hatékonyabbá az építést a szerveren, például liftek, hidak, kapuk építhetők egyszerűen. A csőrendszerrel hatékonyabb raktárak, farmok építhetők, mint valaha.

Eventek

A szerveren elérhető eventeket több kategóriába sorolhatjuk:
A napi eventeket mindenki végigcsinálhatja minden nap, ezek jellemzően egyszerűbb parkour, vagy más ügyességi pályák. Minden végigjátszás után értékes jutalmakat nyithatsz egy meglepetésládából.

A szerver személyzete rendszeresen tart különböző eventeket: a kvíztől kezdve a bonyolult versenypályán át a PvP alapú játékokig a legkülönfélébb feladatokban mérhetik össze tudásukat a játékosok. A résztvevők jutalomban részesülnek, az első helyezettek értékes nyereményeket szerezhetnek.

Különleges alkalmakkor a staff csapat rendszeresen meglepetés feladatokkal kedveskedik a játékosoknak: ilyen például a karácsonyi, vagy a húsvéti eventsorozat, amelyeken résztvéve különleges ajándékokat szerezhet mindenki.