Survival szerver

A Survival szerver a szervercsoport fő zászlóshajója, és egyben az első szerverünk. A hagyományos túlélő játékmódra épít, sok-sok kisebb-nagyobb kiegészítéssel. Besorolását tekintve leginkább a gazdasági-túlélő kategória illik rá, de persze nem minden erről szól a szerveren.

Néhány fontosabb tudnivaló: Nálunk nincsen wipe, economy reset, világtörlés. Ha évek múltán visszatérsz a szerverre, pontosan úgy fogod találni a bázisodat, ahogy hagytad, mert szerintünk senki sem azért építkezik, hogy aztán egyik napról a másikra kárba vesszen a rengeteg belefektetett munkája. A szerver mindig az elérhető legfrissebb Minecraft verzióval fut, hogy biztosíthassuk számotokra a legjobb játékélményt.

A szerveren több világ közül választhatsz.

Vadon: Ez a szerver fő világa, itt minden játékelem elérhető, és amit itt építesz, az örökre megmarad. A területedet levédheted, hogy biztonságban tudd építményeid.

Telek világ: Egy teljesen lapos világ, ahol telkeket foglalhatsz le magadnak. Itt nem spawnolnak mobok, így mob farmot nem lehet építeni, de minden másra használható ez a világ is. A vadonhoz hasonlóan ezt sem töröljük soha.

Telekvilág
Telekvilág

Felfedező világ: Ezt a világot minden új Minecraft verzió megjelenésekor újrageneráljuk, így mindig elérhetők benne a legújabb játékelemek. Ebben a világban nem lehet levédeni sem, mivel nem a letelepedésre szolgál, hanem az új játékelemek bevezetésére.

A szerverboltban korlátlan mennyiségben beszerezhetők a gyakoribb blokkok és tárgyak, viszont a ritkább tárgyakat más játékosoktól vásárolhatod csak meg. Ezt megteheted az aukciósház (/ah), ládaboltok, vagy NPC boltok segítségével. Pénzt úgy tudsz legegyszerűbben keresni, ha tárgyakat adsz el másoknak, vagy a szerverboltnak.

A Pwarp rendszernek köszönhetően számos publikus farm, és ládabolt érhető el a szerveren. Természetesen számodra is adott a lehetőség, hogy megnyisd sajátod, és a leglátogatottabb legyél.

Minden évszak legnagyobb ünnepét egy szezonális eventsorozattal ünnepeljük meg a szerveren. Ilyenkor egy hosszú küldetéssorozatot teljesíthetnek a vállalkozó kedvűek, ahol az egyes feladatok teljesítéséért értékes ajándékokat, vagy limitált gyűjtői tárgyakat kaphatnak. Visszatérő eleme a szezonális eventeknek mindenki kedvence, a kincskereső is.

A nagy szezonális eventeken kívül, a mindennapok részei a kisebb, a Staff csapat által megrendezett változatos eventek is. Aki még többre vágyik, minden nap teljesítheti a Napi eventeket is, amelyeket magadnak indíthatsz el, minden nap egyszer.

Megpróbáljuk felsorolni a legfőbb játékmenetet befolyásoló elemet a szerverről, ha valami kimaradna, nyugodtan jelezhetitek 🙂

Spawnerek

Az alap játéktól eltérően lehetőség van a mobspawnereket begyűjteni a világból, így könnyebben készíthetők nagyobb mobfarmok, mind zsákmány, mind xp gyűjtés céljából. Az értékes spawnerek általában jó cserealapot jelentenek, így semmiképpen nem érdemes őket otthagyni, ha belefutsz egybe a vadonban.

Egy üres palackkal egy spawnerre kattintva palackba töltheted az XP-d, így biztonságosan elraktározva azt.

Italfőzés

A szerveren lehetőség van különböző üdítő- és szeszesitalokat főzni, eladni és fogyasztani, így bárki alapíthat kocsmát, ital nagykert, vagy ellátogathat egy bárba a baráti társasággal. Vigyázni kell: a túlzott alkoholfogyasztás nem várt következményekkel járhat.

Már 30 különböző recepttel!
Részletek: /warp italfőzés

Bútorok

Dobd fel a bázisod különféle bútorokkal, és dekorációs tárgyakkal! Egy interaktív katalógusban böngészheted végig a kínálatot, már csak ki kell választanod a neked leginkább tetszőt, hogy lakásod berendezése igazán stílusos legyen.

Részletek: /warp bútorok

LuckyBlock

Csavartunk kicsit a népszerű LuckyBlock-on: Nálunk többféle változatban találhatod meg, minden változat más-más dolgokat rejt. Csak óvatosan, nem minden LuckyBlock hoz szerencsét…

Részletek: /warp luckyblock

Kisállatok

Örökbefogadhatsz kisállatokat, vagy mobokat, amelyek hű társaid lesznek a játékban. Különböző képességeket fejleszthetsz ki nekik, amikkel segítségedre lesznek a játékmenet legkülönbözőbb területein.

Részletek: /warp petek

McMMO

A játék során különböző tevékenységeket végezhetsz: bányászás, favágás, növény termesztés, stb. Nem lenne nagyszerű, ha az idő előrehaladtával egyre hatékonyabban tudnád ezeket a tevékenységeket végezni? Pontosan ezt tudja az McMMO: folyamatosan fejlesztheted képességeid, ezáltal több és több zsákmányhoz jutsz a mindennapi tevékenységeid során.

Részletek: /warp mcmmo

Redstone szerkezetek

Számos redstone szerkezet teszi hatékonyabbá az építést a szerveren, például liftek, hidak, kapuk építhetők egyszerűen. A csőrendszerrel hatékonyabb raktárak, farmok építhetők, mint valaha.

Részletek: /warp craftbook

Aréna

Ha szeretnéd egy barátságos mérkőzésen összemérni harctéri tehetséged, akkor használhatod a PvP arénát, ahol az aréna védelemnek köszönhetően akkor sem veszítheted el a felszerelésed, ha a párbaj kimenetele nem jól alakulna.

Részletek: /warp aréna

Házasság

Találd meg párod, és házasodjatok össze!
A házasság néhány bónusz képességet biztosít, hogy könnyebben játszhass együtt partnereddel. Pl.: közös otthon pont, elfogadás nélküli teleportálás egymáshoz. Ha megtaláltad az igazit, házassági szándékoddal keresd a szerver staffjait, akik egyben amatőr anyakönyvvezetők is 🙂

Részletek: Házasság

Különleges tárgyak

A szerveren számos olyan különleges tárgy segíti a játékod, amelyeket az alapjátékban nem találhatsz meg.

Részletek: /warp receptek

Ládák

Többféle kulccsal nyitható ládát találsz a szerveren, amelyek kulcsait számos módon megszerezheted. A napi láda kulcsához csak annyit kell tenned, hogy feljössz a szerverre 🙂

Részletek: /warp ládák

Méhészet

Érmék segítségével felfejleszthetsz kaptárakat, amelyek így több mézet termelnek. A fejlesztett kaptárakból a betakarítás is egyszerűbb.

Részletek: /warp méhészet