Nagy nyári update #1

Idén nyáron is egy nagyobb újdonságcsomaggal készülünk a ProPhoenixen. Ennek az első része érkezett meg ma reggel a szerverre, fogadjátok sok szeretettel.

  • Netherit Pajzsok
    Egy pajzs, két netheritrúd és 6 obszidián összecraftolásával készítheted el ezt a különleges pajzsot. Használatakor bónuszként 2 szívvel nő a maximális életpontod, cserébe kicsit lassabb leszel. Természetesen, mivel netheritből van, a Netherit Pajzs tűzálló.
  • Void Totem
    Az új, craftolható Void Totem megvéd a haláltól akkor is, ha épp kizuhannál a világból.
  • Bányász toplisták
    Új toplista a legnagyobb bányászoknak. Az /oa top <érc> paranccsal kérdezheted le, hogy ki bányászott eddig a legtöbbet az adott ércből. Az /oa stats <név> paranccsal pedig név szerint megnézheted mások, vagy a saját bányászási eredményeidet.
  • Örök fiatalság kisállataidnak
    Ha egy tejesvödörrel megitatod bébi állatod, akkor számára megáll az idő, és örökké pici marad. Ha esetleg meggondolnád magad, kínáld meg gombaraguval az állatkát, ettől újra növekedni kezd.
  • Különleges receptek Warp
    Az új /warp receptek warpon megtalálod a szerver saját receptjeit, amik nincsenek benne az alap játékban. Ilyenek például a Void Totem, a Netherit Pajzs vagy a mellvért és Elytra összerakás.

Reméljük ti is sok örömeteket lelitek benne, hamarosan további újdonságokkal jelentkezünk.

Posted in Szerver infó.