Húsvéti event

A mai napon elindult a Húsvéti event sorozat a ProPhoenixen.

  • Húsvéti tojáskeresés a spawnon
    A TAB-on tudjátok majd követni az előrehaladásotokat a keresésben. Érdemes mind a 250 tojást begyűjteni, ugyanis mindegyik értékes meglepetést rejt!
  • A spawnon, az event pavilonnál megtaláljátok a Küldetések NPC-t, akinél Április 24-ig minden nap 6-6 küldetést teljesíthettek Hímes Tojásért cserébe. A Hímes Tojásokat a Beváltó NPC-nél cserélhetitek a Húsvéti Szett darabjaira, vagy Húsvéti Kulcsra, Szerencsekosárra. A Húsvéti ládát a /warp ládáknál nyithatjátok ki, a Szerencsekosarakat pedig a Lucky Blockhoz hasonlóan bárhol, a földre helyezve. A két NPC a küldetések vége után egy hétig még a spawnon marad, hogy mindenki befejezhesse a megkezdett küldetéseket, és beválthassa a Hímes Tojásokat.
  • Ismét visszatért a Pinyáta, hogy minden 20. szavazat után értékes ajándékokat dobáljon mindenkinek, aki megüti. Szétverésével Hímes Tojást is szerezhettek.
  • Az event sorozat fő attrakciója, a Húsvéti Kincskereső Április 17-én, Húsvét vasárnap 18:30-kor kezdődik. A kincskeresőn értékes tárgyakat, és Hímes Tojásokat szerezhettek.

Jó szórakozást, és kellemes húsvétot kíván a ProPhoenix Staff csapata!

Posted in Szerver infó.