Halloweeni event

Hamarosan itt a halloween, amit idén is egy nagyszabású eventsorozattal ünneplünk!

Az eventsorozat során, október 28 és november 5 között folyamatosan szerezhettek Halloweeni Érmét, amit beválthattok a limitált Hallloweeni Szett darabjaira a spawnon.

  • Minden nap új izgalmas küldetések várnak, de ezúttal a szokásos küldetések mellett napi eventeket tartalmazó küldetéssorozattal is készültünk nektek. A küldetések teljesítésével Halloweeni érméket, a bónusz küldetésekkel pedig egyéb értékes jutalmakat szerezhettek.
  • Az event teljes ideje alatt lehetőségetek lesz megkeresni a spawn területén elrejtett tököket, melyek mind-mind ajándékokat rejtenek!
  • Édességgyűjtés a spawnon – Járd be a spawn területét, és kopogj be mindenkihez, hogy minél több édességet gyűjthess! Az édességeket beválthatod Halloweeni érmékre. A jól ismert halloweeni kincskeresőt október 29. 18:30-kor tartjuk, amit semmiképp nem érdemes kihagynotok, mivel idén is nagyszerű nyereményekkel gazdagodhattok rajta.
  • Visszatér a Pinyáta! Minden 20. szavazatnál egy Pinyáta jelenik meg a spawnon, értékes jutalmakat dobálva mindenkinek, aki megüti.
  • Minden nap Halloweeni eventek, indulnak, különleges ajándékért.

Jó gyűjtögetést kívánunk!

Posted in Szerver infó.