Húsvéti Event

Szerdán, vagyis ma este indul a Húsvéti eventsorozat a ProPhoenixen, amely keretein belül az alábbi eseményekkel készülünk számotokra.

  • Húsvéti tojáskeresés
    Idén is rengeteg tojást rejtünk el a spawn területén, melyeket megkereshettek. A TAB-on tudjátok majd követni az előrehaladásotokat a keresésben. Érdemes az összes tojást begyűjteni, mivel mindegyik értékes meglepetést rejt! A tojásokat Április 1 estéjétől kereshetitek meg.
  • Küldetések
    A spawnon, az event pavilonnál megtaláljátok a Küldetések NPC-t, akinél Április 3-ig minden nap 9 küldetést teljesíthettek Hímes Tojásért cserébe. A Hímes Tojásokat a Beváltó NPC-nél cserélhetitek a Húsvéti Szett darabjaira, vagy Húsvéti Kulcsra, akár Szerencsekosárra. A Húsvéti ládát a /warp ládáknál nyithatjátok ki, a Szerencsekosarakat pedig a Lucky Blockhoz hasonlóan bárhol, a földre helyezve. A két NPC a küldetések vége után egy hétig még a spawnon marad, hogy mindenki befejezhesse a megkezdett küldetéseket, és beválthassa a Hímes Tojásokat.
  • Event Mester
    Az Event Mester egy kis átalakítást kapott tél óta, lényege, hogy minden 12 órában egy véletlenszerűen kiválasztott könnyű, közepes és nehéz napi eventet kínál fel teljesítésre. Az event teljesítéséért nehézségtől függően 1, 2 vagy 3 Event pontot kaphattok, és ez alapján 5-10-20-30-40 pontnál Hímes Tojásokat szerezhettek. Mindenki, aki az event végéig legalább 30 pontot elér, egy ajándékcsomaggal gazdagodik, a legtöbb pontot elérő játékos pedig egy kulcscsomaggal lesz gazdagabb.
  • Pinyáta
    Ismét visszatér a Pinyáta a spawnra, hogy minden 20. szavazat után értékes ajándékokat dobáljon mindenkinek, aki megüti. Szétverésével most Hímes Tojást is szerezhettek.
  • Kincskereső
    Az eventsorozat fő attrakciója egy kis csavarral kerül most megrendezésre, amelyet nem a megszokott kincskereső mapon tartunk meg, hanem egy teljesen új helyen. Erről többet hamarosan egy új posztból tudhattok meg. Ez Április 1-én, Húsvét hétfőn 18:30-kor kezdődik. A  kincskeresőn rengeteg értékes tárgyat és blokkot, vagy akár Hímes Tojásokat is szerezhettek a pályán elrejtett ládákból, így mindenképp megéri eljönni.

Jó szórakozást, és kellemes húsvétot kíván a ProPhoenix Staff csapata!

Posted in Szerver infó.