Spawn átadás tudnivalók

Fontosnak tartjuk, hogy transzparensek legyünk felétek a szervert érintő fejlesztésekkel kapcsolatban, ezért is születik meg ez a poszt.

Amikor 2 nappal ezelőtt kiraktam az új kezdőhelyünkkel kapcsolatos hirdetményt, úgy nézett ki, hogy időben, a Húsvéti kincskeresővel együtt át tudjuk számotokra adni azt az építményt, ami hosszabb idő után az egyik legnagyobb frissítés lett volna a szerveren.

Most viszont úgy tűnik, hogy ezt legalább pár nappal el kell napolnunk, mert nem szeretnénk számotokra kevesebb funkcióval átadni, mint amit terveztünk, és már arra a dátumra is 1-2 dolgot ki kellett volna belőle vennünk, ami csak később került volna be, viszont ezt nem szeretnénk.

Egy teljesen kész, funkcionális, összetett élményt szeretnénk nektek vele nyújtani, és ehhez most szükséges ez a pár nap halasztás, ezért én, elnézéseteket kérem, mivel nagyrészt az én feladatköröm volt az, hogy ez a két esemény egyszerre tudjon megvalósulni, ami most sajnos nem sikerült.

De fel a fejjel, haladunk tovább vele a háttérben, és hamarosan biztosak leszünk a hivatalos dátumban is, amikor ezt át tudjuk számotokra adni. A kincskereső ettől függetlenül megrendezésre kerül az említett időpontban, vagyis várunk titeket egy jó ládakeresésre Április 1-én 18:30-kor.

~Hunter

Posted in Szerver infó.