Hamarosan itt a szülinapi hét

Július 29-én a szerver harmadik születésnapját ünnepeljük!

Idén sem kell beérnetek egy nappal, ugyanis a hagyományokhoz híven egy egész hetes (07.25-07.31) eventsorozattal ünnepeljük meg a ProPhoenix szülinapját.

Az eventsorozat során folyamatosan szerezhettek Szülinapi Érmét, amit a limitált Szülinapi Szett darabjaira, vagy akár az eposzi ritkaságú Sárkánytojásra is beválthattok! Ízelítő a várható eventekből:

 • Randomized Event
  Újdonság a ProPhoenixen! Az event során egy olyan világban kalandozhatsz, ahol semmi sem az, aminek látszik: a blokkok, mobok, ládák sosem azt dobják, amire számítanál. Feladatotok, hogy az egyes recepteket felfedezve megszerezzétek az előrelépéshez szükséges tárgyakat, és feloldjátok a végső end portált. Az eventről hamarosan további részleteket is megtudhattok egy újabb bejegyzésből.
 • Torta event
  Minden nap 2x megrendezzük a hagyományos szülinapi eventet, amelyen minden célbaérő játékos érmét kap.
 • A nap eventje
  Minden nap 3x tartjuk meg a nap eventjét, amelyen szintén minden célbaérő játékost érmével jutalmazunk.
 • A nap [napi] eventje
  Minden nap az egyik napi event végén a megszokott nyeremények mellett egy érme is vár.
 • Szavazás szülinapi érmékért
  A héten a megszokott jutalmon felül Szülinapi Érme üti a markát mindenkinek, aki mindhárom szavazós oldalon szavaz a szerverre. Ha ez nem lenne elég, minden 40. szavazatnál egy Pinyáta jelenik meg a spawnon, értékes jutalmakat dobálva mindenkinek, aki megüti.
 • Küldetéssorozat
  Minden nap 6 új küldetés várja a kalandozni várókat, melyek teljesítésével naponta akár 10 Érmét is szerezhettek. A spawnon, az event pavilonnál találjátok a Küldetés NPC-t, akinél felvehetők a küldetések. A beváltót szintén itt találjátok.
 • Kincskereső
  Természetesen nem maradhat el a várva várt Kincskereső sem, várunk mindenkit sok szeretettel 29-én, 18:30-tól. Ünnepeld velünk te is a szerver születésnapját!

Ne maradj le, ilyen ajándéközön csak egyszer van egy évben!

Posted in Szerver infó.