Randomized Event

Elérkezett a Randomized Event ideje is!

Ahogy korábban említettük, idén egy különleges szerverrel/eventtel is készültünk számotokra, amit az elkövetkezendő 1 hétben érhettek el a Survival spawn event pavilonjánál. Az NPC-re kattintva tudtok belépni az új, különleges szerverre.

Malax-xal karöltve elejtettük a noteszünket, így a szerveren egy blokk sem azt dobja, amit alapból a Minecrafttól várnátok. Lehet, hogy a földből egy diaásót fogsz kapni, esetleg egy gömbhal megöléséből egy komplett aranyszettet. Mindez igaz a blokkokra, a mobokra, de még a receptekre is. Eljött az idő letesztelni mindkét fajta csákányod hatékonyságát.

Az event a spawnon található szintlépéses rendszerre épül, ahol is az elején csak egy feloldható angyalt láthattok. Egy angyalnál 2 blokkot tudtok leadni, ezt követően feloldódik a következő kis szobor. A 10 szobor mindegyikén található jelzőfény, így pontosan tudhatjátok, hol is tart a közösség a feloldásokkal. Például a 4. szobor csak akkor fog mindenki számára elérhetővé válni, ha már valaki feloldotta a 3. szobor mindkét foglalatát (az egyes blokkokat mindig a foglalatba kell belerakni).

Az event alkalmával lehetőségetek nyílik egy különleges elytrát is megszerezni (ezt láthatjátok az Event szerver spawnján) ezt az event után legalább 10 foglalatot teljesítő játékosok kapják meg. A foglalatok feloldása mellett a jutalom megszerzéséhez aktív játék is szükséges.

A spawn területén és környékén egy gyorsaság és egy magasugrás effektet kaptok, így segítve a távolabbi bázisok kialakítását. Mindenkinek csak egy levédése lehet, amely 3000 blokkot jelent maximum.

Ha valaki kioldja a 20. foglalatot, akkor elkezd feléledni az Endersárkány, amelyet erejét összeszedve a feloldás után 2 nappal este 6 órakor érhettek el. A sárkányharcban résztvevők között extra szülinapi érméket is kiosztunk, erről részletesebben az Event spawnján olvashattok.

Kalandra fel, tollakat elő, fedezzétek fel ezt az új világot! Mindenkit várunk az Event megnyitóján, ma 19:00-kor.
 
Posted in Szerver infó.